Ny kampanj du inte får missa 2019

Ska du arbeta med cement eller betong? Om du står i valet och kvalet mellan olika fabrikat bjuder vi på första säcken. Det är ett erbjudande som vi tror kommer att vara lika bra för oss som det är för dig.

Så säkra är vi att vi står oss bra i konkurrensen med våra produkter!

Jämför du våra varor med det du köper i byggbutiken eller beställer på nätet så kommer du förhoppningsvis fram till att vi är bäst! Anledningen till att vi känner oss så säkra på det är att vi tillverkar vårt cement själva.

Har du några frågor om detta bonuserbjudande? Då kan du skicka dem via kontaktformuläret. Vi är kända för att svara snabbt online!

Namn:
Email:
Meddelande:

En förutsättning för att denna kampanj ska gälla är att du själv hämtar varan hos oss och att det gäller en produkt vi säljer i 50-kilos säckar, till exempel cement eller kalk. När du sedan behöver mer till ditt projekt kontaktar du oss och då levererar vi givetvis varorna hela vägen hem till dörren om du så önskar. Det är inte varje dag du har möjlighet att få ett gratis produktprov på 50 kilo!

Passa på! Denna bonus gäller hela 2019.

.

Aktuellt!

Senast uppdaterad 11 januari.


Ettans Båthamn Luleå

Enstaberga Cementgjuteri tillverkar och levererar alla vågbrytare och betongpontoner till den nya hamnanläggningen Ettans Båthamn i Luleå. Hamnen består av ca 550 m vågbrytare och ca 600 m betongpontoner och är den största enskilda ordern i Enstaberga Cementgjuteri AB´s historia. Hamnen beräknas vara klar under våren -16 och har sålts av Pontech AB.

 

Ny certifiering!

Från och med fredag 13 november 2015 är Enstaberga Cementgjuteri AB certifierade för att tillverka och leverera CE-märkta väggelement enligt EN 14992.

EN 15258 och EN 14997

 

NY PRODUKT!

Plint f�r f�llbomsdriv

Enstaberga Cementgjuteri AB börjar från och med den 23 september 2015 att tillverka "Plint för fällbomsdriv, Trafikverkets artikelnummer: 0568110". Kontakta oss för pris samt leveranstid på tel: 0155-578 40 (47).

 

Nu kan du ladda ner prestandadeklarationer för våra olika stödmurar samt byggvarudeklaration för stödmurar. Det gör du under PRODUKTER. Klicka sen på STÖDMURAR. Eller följ nån av föregående länkar.


Vi säljer godkända plastlock till 3-kammarbrunnar.

Klicka in på övrigt under Produkter för info!

 

.